ОРИГІНАЛЬНІ МАСТИЛЬНІ МАТЕРІАЛИ TOYOTA: ЗАМІНИ ВИГІДНО В ТОЙОТА НА СТОЛИЧНОМУ

Акції на сервісі
Діє до 30 червня 2024 р.
Дата публікації: 6 січня 2024 р.
toyota_service_oil_2024

Заміни оригінальне вигідно

З 06 січня по 30 червня 2024 року завітай до офіційного сервісного центру Тойота на Столичному на заміну оригінального моторного масла в двигуні з фільтром за спеціальною ціною.

Спеціальна вартість з заміни моторного масла з фільтром
Модель авто Вартість, грн
Corolla / Auris 2100
Toyota C-HR 2200
Camry 2400
RAV4 2300
Highlander 2400
Land Cruiser Prado 3200
Hilux 3100
Land Cruiser 200 3500

До вартості пакетної пропозиції входять: оригінальне моторне масло 5W-30 Premium Fuel Economy, послуга із заміни моторного масла, фільтр масляний, кільце ущільнююче під зливну пробку.

Окрім спеціальної ціни при заміні моторного масла або проходження ТО (регламентного технічного обслуговування) клієнту додатково надається:
Послуга / Статус авто Гарантійний Не гарантійний
Діагностичні та перевірочні роботи знижка 50% знижка 50%
Регламентні роботи з ТО (окрім заміни масла та ДХЧ) Drive2U знижка 30%
Послуги з поточного ремонту знижка 15% знижка 25%
Запасні частини знижка до 10% знижка до 20%

Головне призначення мастильних матеріалів – зменшувати знос деталей і скорочувати витрати енергії на тертя. Проте слід пам’ятати, що матеріали потрібно регулярно замінювати, щоб забезпечити тривалу експлуатацію автомобіля і поліпшити його характеристики.

Під час вибору мастильних матеріалів необхідно звертати особливу увагу на їхню якість. На жаль, на ринку часто трапляються підробки, які лише зовні нагадують оригінальну продукцію. Через неякісні мастильні матеріали компоненти автомобіля можуть зношуватися швидше, що, своєю чергою, може становити загрозу для водія та пасажирів.

Компанія Toyota піклується про якість своєї продукції та комфорт споживачів. Оригінальні мастильні матеріали Toyota Genuine Motor Oil відповідають усім вимогам виробника і забезпечують оптимальні функціональні характеристики.

В офіційному сервісному центрі Тойота на Столичному можна замінити мастильні матеріали та бути впевненими у їхній якості. Високоякісна оригінальна продукція дозволить запобігти корозії, ефективно охолодити двигун і оптимізувати термодинамічні характеристики автомобіля.

Toyota дбає про своїх клієнтів, пропонуючи вигідно замінити оригінальне моторне масло 5W-30 Premium Fuel Economy.

Масляний фільтр Toyota забезпечує очищення масла, що постачається до рухомих елементів двигуна. На відміну від підробленої продукції, однією з головних характеристик оригінального фільтра є герметичність. Неякісні матеріали, які використовують фальсифікатори, можуть призвести до витоку масла.

У продукції Toyota також є запобіжний клапан, завдяки якому масло потрапляє у двигун навіть при сильному забрудненні фільтра. У підробленому фільтрі такий клапан не завжди є в наявності, що може спричинити вихід з ладу двигуна.

Пам’ятайте, що оригінальна продукція забезпечить ефективну роботу автомобілів і допоможе зекономити витрати на ремонт. Ми піклуємось про вашу Toyota, як про свою.

* Акція діє в ТОВ "Автосаміт на Столичному" м. Київ, Столичне шосе, 90 з 06.01.2024 по 30.06.2024 р. У разі наявності встановленого на автомобілі захисту двигуна, послуга зі зняття-встановлення захисту сплачується Клієнтом додатково, у розмірі 50,00 грн. з ПДВ. Знижки надаються тільки за умови заміни масла та використання запчастин зі складу підприємства. На запчастини знижка діє за умови їхнього встановлення у сервісному центрі ТОВ "Автосаміт на Столичному". Дана знижка та інші акційні знижки не додаються. Розмір знижки вказаний у співвідношенні з попередньою ціною реалізації товару / послуг / робіт, що діяла на 05.01.2024 р.

Пам’ятайте: важливо обирати оригінальні запчастини та мастильні матеріали для обслуговування вашого автомобіля. Купуючи їх у дилерських центрах Toyota, ви уникаєте ризику придбання фальсифікату, оскільки вся продукція постачається безпосередньо від виробника. Не варто заощаджувати на якості деталей, котрі також слугують запорукою комфортного керування і задоволення від користування Вашою Toyota. Дотримуйтесь рекомендацій виробника щодо експлуатації та регламенту технічного обслуговування автомобіля.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля