КУПУЙ НОВИЙ КОМПАКТНИЙ КРОСОВЕР TOYOTA YARIS CROSS В ТОЙОТА НА СТОЛИЧНОМУ

Новини
Дата публікації: 19 листопада 2021 р.
new_toyota_yaris_cross

Toyota оголошує про старт продажів нового Yaris Cross, виразного та стильного кросовера з чудовою маневреністю та динамікою. Новий Yaris Cross розроблений із турботою про клієнтів, які ведуть активний спосіб життя, та відповідає вимогам водіння не лише міськими вулицями, а й швидкісними магістралями. В Україні модель можна придбати з 19 листопада 2021 року.

Екстер'єр

Новий Yaris Cross — це сміливий дизайн і компактні розміри першокласного міського кросовера. Він вирізняється потужними колісними арками й оснащується 16- та 17-дюймовими легкосплавними або сталевими дисками залежно від комплектації. Yaris Cross поставляється в 10 кольорах кузова, а для комплектацій Elegant і Adventure* доступний вибір із комбінацій кольорів кузова з білим або чорним дахом. До того ж ексклюзивно для версії Adventure доступна комбінація із золотим дахом. А спеціально для Yaris Cross був розроблений новий колір — «Золотистий Металік» (Brass Gold).

Безпека

Високий рівень активної безпеки забезпечує пакет Toyota Safety Sense**, стандартний для комплектацій Elegant, Lounge та Adventure. Він поєднує сім сучасних технологій: систему попередження про загрозу фронтального зіткнення з функцією автоматичного гальмування, систему розпізнавання та інформування про дорожні знаки, систему оповіщення про з'їзд з обраної смуги руху з функцією повернення в смугу руху, систему допомоги утриманню авто в смузі руху, адаптивний круїз-контроль, автоматичне дальнє світло, систему контролю та інформування про втому водія.

Силові агрегати

На ринку України новий Yaris Cross буде доступний із двома варіантами силових установок: гібридною та бензиновою.

Yaris Cross Hybrid оснащений гібридною технологією Toyota четвертого покоління з новим 1,5-літровим трициліндровим бензиновим двигуном***, що працює за циклом Аткінсона. Він забезпечує менший рівень тертя та механічних втрат, оптимальну швидкість згоряння, а також високий крутний момент при низьких обертах і паливну ефективність. Нова гібридна система забезпечує максимальну потужність 116 к.с. і розганяється від 0 до 100 км/год за 11,2 секунди****. Рівень викидів CO2 становить 87 г/км у комбінованому циклі.

Окрім гібридної версії Yaris Cross пропонується з 1,5-літровим бензиновим трициліндровим двигуном Dynamic Force потужністю 125 к.с. Двигун оснащується безступеневим варіатором СVT або 6-ступеневою механічною трансмісією.

Комфорт

Для Yaris Cross властиві вища посадка водія за кермом, що гарантує кращий огляд дороги, а також просторий салон. Залежно від комплектації доступні задні дверцята з електроприводом та безконтактним відчиненням багажника, об'єм якого становить 390 л. Практичності автомобілю додає можливість збільшити простір багажника за рахунок складання задніх сидінь у пропорції 40:20:40 для комплектацій Elegance та Adventure та 60:40 для Live, Active та Lounge. Для зручних поїздок Yaris Cross оснащений аудіосистемою Toyota Touch 2 із мультифункціональним сенсорним екраном і 4 або 6 динаміками. Система також підтримує Apple CarPlay та Android Auto через USB-кабель.

Висока надійність, відмінні ходові характеристики, фокус на екологічності — все це поєднує в собі новий Toyota Yaris Cross.

Замовити автомобіль
Як із Вами зручніше зв'язатися?

* Наведені тут і далі назви комплектацій та кольорів кузова/салону є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.

** Електронні системи є допоміжними та за жодних обставин не можуть замінити водія, який завжди є відповідальним за безпечне керування. Перед початком руху водій повинен ознайомитися з експлуатаційною документацією та впевнитися в безпечності обраного способу керування.

*** Тут і далі значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна. Більш детальна інформація наявна в офіційних дилерів Toyota.

**** Дані отримано в ідеальних умовах без урахування індивідуальної манери керування автомобілем, якості дорожнього покриття та інших умов (дорожніх, погодних тощо). Показники можуть суттєво відрізнятися від зазначених та визначаються лише експериментальним шляхом.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля