ДЕГУСТАЦІЯ СЕРВІСУ В ТОЙОТА НА СТОЛИЧНОМУ

Акції на сервісі
Діє до 31 грудня 2023 р.
Дата публікації: 2 січня 2023 р.
service_first_visit

Офіційний сервісний центр Тойоти на Столичному підготував цікаву пропозицію для своїх нових клієнтів. Якщо Ви жодного разу не користувались нашими сервісними послугами, то зараз найкращий час це зробити!

Кожен новий клієнт офіційного сервісу Тойота Центр Київ "Автосаміт на Столичному" отримує одноразову знижку 20% на сервіс та до 15% на запчастини Toyota! Тож Ви зможете не тільки зробити якісний ремонт свого автомобіля на офіційному сервісі Toyota, а й значно заощадити при цьому.

* Акція діє в ТОВ «Автосаміт на Столичному», м. Київ, Столичне шосе, 90 з 02.01.2023 по 31.12.2023 року для всіх власників автомобілів Toyota при першому зверенні до сервісного центру. Знижка на аксесуари, запчастини та послуги від попередньої ціни. Знижка на запчастини діє тільки за умови встановлення їх на СТО «Автосаміт на Столичному». Знижка не сумується зі знижками по іншим акціям. Знижка не поширюється на відновлювальні роботи, високоцінні вузли та агрегати (двигуни, трансмісії тощо). Детальніше про співвідношення розміру знижки до попередньої ціни реалізації товару, послуги Ви зможете ознайомитися на підприємстві у консультантів з продажу запчастин, сервісних послуг.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля