КУПУЙ ОНОВЛЕНУ CAMRY В ТОЙОТА НА СТОЛИЧНОМУ

Новини
Дата публікації: 20 квітня 2021 р.
toyota_camry_2

Розширена безпека і комфорт: продажі оновленої Toyota Camry в Україні розпочато

Стильна і потужна Toyota Camry вже в автосалоні офіційного дилера Тойота Центр Київ "Автосаміт на Столичному".

З 20 квітня в Тойота на Столичному розпочинаються продажі оновленого седана. Автомобіль увібрав у себе всі ключові особливості флагманської Camry та має поліпшені характеристики. Серед них — нові легкосплавні диски, оновлені функції безпеки і ще більше кольорів кузова, аби вдало вирізнити вашу Toyota Camry на дорозі.

Одна з переваг оновленої Camry — поліпшена система безпеки Toyota Safety Sense*. Вона включає систему попередження про загрозу фронтального зіткнення з функцією автоматичного гальмування та розпізнавання пішоходів (PCS), функцію екстреної допомоги у керуванні (ESA) та систему допомоги під час повороту на перехресті (ITA). Також до пакета безпеки входять інтелектуальний адаптивний круїз-контроль (ACC) із системою розпізнавання та інформування про дорожні знаки (RSA) й удосконалена система допомоги утриманню автомобіля у смузі руху (LTA) для точнішого кермування.

У Toyota Camry оновлено передній бампер і дизайн радіаторної решітки, яка у різних комплектаціях доступна в чорному та темно-сірому кольорах. Вставки переднього бампера бізнес-седана представлені у хромованому або сріблястому відтінках, а кузов на додачу до наявних кольорів отримав відтінки «Сріблястий перламутр» і «Білий лак»**. Окрім стильного дизайну, автомобіль забезпечує високий рівень комфорту від водіння і наднадійне кермування завдяки модульній архітектурі Toyota New Global Architecture (TNGA).

Toyota Camry набуває спортивних рис із новими 18-дюймовими дисками, які мають подвійні яскраві спиці зі скрученими спицями чорного кольору, що підкреслюють динамічність моделі.

В оновлений седан додано зручні функції та системи: 9-дюймовий сенсорний дисплей, оновлену мультимедійну систему з підтримкою CarPlay® та Android Auto™, функцію пам’яті сидінь, керма та бічних дзеркал.

Усі ці характеристики Toyota Camry у поєднанні з інноваційними технологіями забезпечують надійне управління автомобілем та динамічність руху вперед.

Он-лайн консультація:
Телефон: 0442013030, 0952813030, 0983073030
Viber: 0952813030
Messenger: m.me/toyota.kiev 
Instagram: https://www.instagram.com/toyota_kyiv/ 
Telegram: https://t.me/toyota_st

* Електронні системи є допоміжними та за жодних обставин не можуть замінити водія, який завжди є відповідальним за безпечне керування. Перед початком руху водій повинен ознайомитися з експлуатаційною документацією та переконатися у безпечності обраного прийому керування.

 ** Наведені тут і далі назви комплектацій та кольорів кузова/салону є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах чи матеріалах.

 *** Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна. Більш детальна інформація наявна в офіційних дилерів Toyota.

 **** Дані отримано в ідеальних умовах без урахування індивідуальної манери керування автомобілем, якості дорожнього покриття та інших умов (дорожніх, погодних тощо). Показники можуть суттєво відрізнятися від зазначених та визначаються лише експериментальним шляхом.

Замовити автомобіль
Як із Вами зручніше зв'язатися?
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля