МИХАЙЛО ЗОРИЧ - СЛЮСАР З РЕМОНТУ АВТОМОБІЛІВ В ТОЙОТА НА СТОЛИЧНОМУ

Новини
Дата публікації: 21 січня 2022 р.
foto1_1

Мотокрос. Що це за вид спорту?

Мотоциклетний спорт — технічний вид спорту, основу якого складає взаємодія спортсмена з різноманітною мотоциклетною технікою. Саме поняття мотоциклетного спорту є більш широким, ніж просто їзда на мотоциклі; це може бути їзда на час, на витривалість, на швидкість.

У 1996 р. ФМС України прийнято до Європейського Мотоциклетного Союзу.

Протягом усього існування Федерація мотоциклетного спорту України постійно займається розвитком мотоциклетного спорту у нашій державі, проведенням на високому організаційному і спортивному рівнях національних чемпіонатів України з різних видів програм (мотокрос, спідвей, кільцеві перегони, ендуро, тріал, мотоциклетний туризм) – понад 80 змагань щорічно.

В Україні мотоспорт живе та розвивається завдяки фанатам цього спорту та меценатам.

Мотокрос, як і будь-який спорт – це самореалізація, мотивація, що підштовхує щоденні зусилля над собою для досягнення результату. Спорт дисциплінує тебе, змушуючи бути найкращою версією себе вчорашньогом.

Михайло, яка твоя історія у цьому виді спорту?  Як давно захоплюєшся мотоспортом?

Мотоциклами захоплююся з самого дитинства, коли мешкав поруч із мото-школою і часто проводив свій час у її цехах. Безпосередньо мотоспортом став займатися з 2012-2013 років, коли вирішив спробувати свої сили та розпочати одразу зі змагань (у повітряному класі), де у перший рік після 4-х етапів посів 1-е місце!

Після цього була довга пауза у мотоспорті до 2020 року, пов'язана із сімейними причинами, а саме народженням дітей.

Вже працюючи в Тойота на Столичному з'явилася можливість повернутися, а бажання було завжди.

Почасти, звичайно, робота в Тойота на Столичному дозволила повернутися до мотоспорту і продовжити їм займатися – графік роботи, що дозволяє знаходити час для тренувань та змагань, дружній колектив, який готовий підстрахувати і завжди йде на зустріч та стабільність у компанії.

Купив техніку, амуніцію та розпочав тренування для участі у змаганнях. У вересні 2021 року після 3-го етапу було нагороджено за 1-е місце у класі 450.

Мотокрос - це також можливість розширювати своє коло спілкування, знайомлячись з новими людьми і с пілкуватися з однодумцями з інших міст і країн.

Мотоцикл – мрія?

Мотоцикл на треку – це тумблер, який перемикає мої робочі та сімейні будні на абсолютно інший світ. Це чудове перезавантаження, яке дозволяє з новими силами йти завтра на роботу та натхненним повертатися додому до сім'ї. Мотоциклом для повсякденного життя зараз не користуюся, віддаю перевагу Toyota Corolla , але він для мене все одно залишається просто транспортним засобом для поїздки з точки А до точки Б.

Наскільки небезпечний мотокрос? Чи було бажання зупинитись?

Мотокрос досить травматичний вид спорту і, звичайно, на тренуваннях і гонках не обходиться без падінь, але це частина цього спорту, яка ніколи не зупиняла, а навпаки мотивувала тренуватися, покращувати свої навички та здібності, які б дозволяли не допускати помилок і не робити падінь.

Хто натхненник і найголовніший уболівальник у сім'ї?

Мотокрос – це також для мене мотивація показати дітям альтернативні можливості свого проведення часу, відволіктися від телефонів, девайсів та соціальних мереж. Тому мої дві дочки – головні натхненники.

"Твій Олімп"? Яких перемог прагнеш досягти? Перемога, про яку мрієш?

В 2022 році виступатиму в новому складнішому класі, куди був переведений за підсумками цього сезону і планую також ставити найвищі цілі, одна з яких – звання Кандидата у майстри спорту.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля