ЗАМОВЛЯЙ TOYOTA RAV4 ADVENTURE В ТОЙОТА НА СТОЛИЧНОМУ

Новини
Дата публікації: 15 листопада 2021 р.
new_toyota_rav4_adventure

Toyota посилює автентичність RAV4 як справжнього позашляховика, представивши нову версію моделі — RAV4 Adventure. Це доповнення до лінійки красномовно втілює слоган RAV4 — «Прямуй куди завгодно». Автомобіль вирізняється потужним дизайном і готовністю до активних пригод.

Ця нова версія особливо сподобається тим хто хоче мати автомобіль, що відповідає їхній любові до життя, та прагне відкривати незвідані місця, насолоджуючись перевагами продуктивності гібридної електричної технології Toyota.

RAV4 Adventure має виразний вигляд завдяки особливому дизайну передньої частини. Нова повністю чорна решітка радіатора створює яскравіший візуальний ефект, а емблема Toyota зміщена вниз — від верхнього краю передньої решітки до центру — і розташована на подвійних горизонтальних смугах, що перетинають центр. Дизайн автомобіля став більш виразним завдяки переднім протитуманним фарам у новій чорній окантовці та світло-сріблястій захисній накладці переднього бампера.

Ефект також посилюється за рахунок ширших колісних арок і нових 19-дюймових легкосплавних дисків із матовим сірим оздобленням. Позаду встановлено таку саму сріблясту захисну накладку. RAV4 Adventure також буде доступний в унікальному двоколірному забарвленні* — поєднанні кузова кольору хакі та даху, передніх стійок і заднього спойлера сірого кольору . Це той зовнішній вигляд, що віддає належне фірмовому світлому даху легендарного Toyota FJ40 Land Cruiser.

Щодо салону, то він вирізняється особливим оздобленням сидінь. Їхній дизайн поєднує гладку чорну синтетичну шкіру з контрастною помаранчевою прострочкою. На порогах встановлено фірмові накладки RAV4 Adventure.

Комплектація RAV4 Adventure оснащена гібридною електричною силовою установкою Toyota четвертого покоління з інтелектуальним повним приводом**, що забезпечується додатковим компактним електродвигуном на задній осі. Ефективна та потужна гібридна трансмісія поєднує електродвигуни та 2,5-літровий*** чотирициліндровий бензиновий агрегат, що характеризується одним з найвищих у світі тепловим ККД для серійного двигуна, що забезпечує потужність у 222 к.с. ****

RAV4 2022 модельного року отримав оновлені деталі єкстер’єру — нові світлодіодні фари проєкційного типу та передні протитуманні світлодіодні фари, сучасний дизайн лінійки легкосплавних дисків. У салоні особливу увагу приділено комфорту та зручності. Це досягнуто завдяки модернізованому світлодіодному освітленню, електроприводу сидіння переднього пасажира, блоку керування склопідйомниками з підсвічуванням і новим портам USB TYPEC для зарядки смартфонів та інших пристроїв під час руху автомобіля.

Останнє доповнення лінійки RAV4 зберігає динаміку найбільш продаваного електрифікованого кросовера у світі. В 1994 році оригінальний RAV4 започаткував новий сегмент ринку кросоверів для активного відпочинку. Відтоді у світі було продано понад 2 млн моделей. Автомобіль зберіг свій новаторський дух і є першою моделлю у сегменті з гібридним електричним силовим агрегатом.

Поставки нового Toyota RAV4 Adventure та оновленого модельного ряду RAV4 в Україні розпочнуться з першого кварталу 2022 року.

* Наведені тут і далі назви комплектацій та кольорів кузова/салону є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.

** Електронні системи є допоміжними та за жодних обставин не можуть замінити водія, який завжди є відповідальним за безпечне керування. Перед початком руху водій повинен ознайомитися з експлуатаційною документацією та впевнитися в безпечності обраного способу керування.

*** Тут і далі значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна. Більш детальна інформація наявна в офіційних дилерів Toyota.

**** Дані отримано в ідеальних умовах без урахування індивідуальної манери керування автомобілем, якості дорожнього покриття та інших умов (дорожніх, погодних тощо). Показники можуть суттєво відрізнятися від зазначених та визначаються лише експериментальним шляхом.

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля