Оновлена легенда бездоріжжя Toyota Hilux вже в Україні

Новини
Дата публікації: 31 серпня 2020 р.
hilux_2020_4_b

В Україні стартують продажі оновленого Toyota Hilux

14 серпня в Україні в автосалоні офіційного дилера Тойота на Столичному розпочались продажі оновленого Toyota Hilux. Легендарний пікап став ще потужнішим, більш комфортним і стильним.

З-поміж основних змін в екстер’єрі Hilux — новий дизайн задніх ліхтарів (у комплектаціях Premium і Legend) та легкосплавних дисків (у всіх комплектаціях — Comfort, Premium та Legend*). Оновлена й палітра екстер’єру — Toyota Hilux можна замовити у таких кольорах: «Червоний перламутр» (3U5), «Темно-синій металік» (8Х8), «Бронзовий металік» (6Х1). В інтер’єрі з’явились 8-мидюймовий мультимедійний дисплей та оновлене програмне забезпечення — відтепер з підтримкою Apple CarPlay® і Android Auto™ для розширення можливостей інтеграції зі смартфоном. 

Toyota Hilux доступний із двома дизельними двигунами на вибір — 2,4-літровим та оновленим 2,8-літровим, потужність якого зросла до 204 к.с. Також підвищився показник крутного моменту, що становить уже 500 Нм. Споживання палива скоротилося на 4%. У комплектаціях Premium і Legend 2,8-літровий силовий агрегат доступний із 6-тиступеневою автоматичною трансмісією.

Ця модель отримала також оновлені налаштування амортизаторів та пружин, поліпшену конструкцію листових ресор та нові сайлентблоки. Окрім цього, у Toyota Hilux нова система підсилювача керма зі змінним зусиллям, що змінюється залежно від швидкості та умов керування.

Щоб підкреслити потужну індивідуальність пікапа, Toyota представляє Hilux у спеціальній комплектації Legend. Зовнішній вигляд цієї версії вирізняється особливими радіаторною решіткою та переднім бампером із захисною накладкою, декоративними накладками колісних арок та ручок заднього борту, ексклюзивним темним забарвленням бокових дзеркал та ручок дверей. Для інтер’єру характерні темне оздоблення стелі, особливі декоративні вставки панелі приладів та карт дверей, фонова ілюмінація салону, сидіння оздоблені комбінованою шкірою з перфорацією і сірими вставками.

Зустрічайте новий Toyota Hilux — потужний рамний пікап, готовий до будь-яких випробувань!

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля