ЗАВІТАЙ НА ТЕСТ-ДРАЙВ НОВОГО TOYOTA C-HR ГІБРИД

Новини
Дата публікації: 5 лютого 2024 р.
toyota_c_hr_2024_viber

ОБИРАЙТЕ, ЩОБ ВИРІЗНЯТИСЯ

Нове покоління купепобідного кросовера Toyota C-HR Гібрид доступне для проведення тест-драйву в автосалоні офіційного дилера Тойота Центр Київ Автосаміт на Столичному.

Електрифікована лінійка представлена моделями: 1,8- та 2,0-літрові двигуни з гібридною силовою установкою та переднім приводом і 2,0-літровий двигун з гібридною силовою установкою та повним приводом (AWD-i).

Автомобіль для тест-драйву представлено в комплектації Premium Premiere Edition з 2,0-літровим двигуном з гібридною силовою установкою загальною потужністю 197 к.с. та переднім приводом. Динаміка автомобіля - 8,1 с до  100 км/г. Витрата пального 3,5 - 4,0 л/100 км.

Зустріньте майбутнє з Toyota C-HR Гібрид 2024:

перевершений дизайн, передові технології та економічний рух. Дізнайтеся більше про найновіші інновації та функції, які визначають автомобільну індустрію завтрашнього дня.

Дізнайтеся більше про новий етап еволюції в гібридних технологіях з Toyota C-HR Гібрид 2024. На крок попереду в сучасному дизайні та ефективності, цей автомобіль змінить ваш погляд на зелену мобільність.

Гібридна Майстерність

Високоефективна силова установка, яка поєднує в собі продуктивність та економію пального.

Сучасний Дизайн

Інноваційний зовнішній вигляд, що вражає, та ретельно продумане внутрішнє оздоблення.

Технології Майбутнього

Завдяки передовим функціям та системам безпеки, вирушайте в подорож із впевненістю.

Зробіть свій вибір на користь майбутнього. Дізнайтеся більше про Toyota C-HR Гібрид 2024 зараз!

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля