ЗАВІТАЙ НА ТЕСТ-ДРАЙВ TOYOTA LAND CRUISER PRADO

Новини
Дата публікації: 19 червня 2023 р.
prado_2020

Тест-драйв Toyota Land Cruiser Prado

Запрошуємо вас на захоплюючий тест-драйв потужного та комфортного рамного позашляховика Toyota Land Cruiser Prado в Тойота на Столичному!

Бажаєте відчути потужність, комфорт та непереборну надійність у кожному шляху? Тоді цей автомобіль створений саме для вас! Зустріньте Toyota Land Cruiser Prado - позашляховик, що втілює передові технології та вражає своїми можливостями.

Ми запрошуємо вас на тест-драйв, щоб ви могли особисто випробувати всю міць і елегантність Toyota Land Cruiser Prado. Відчуйте його динаміку на дорозі, переконайтеся в його комфорті та насолоджуйтесь передовими функціями, які забезпечують безпеку та задоволення за кермом.

Наші кваліфіковані консультанти будуть раді зустріти вас у нашому дилерському центрі і надати всю необхідну інформацію про Toyota Land Cruiser Prado. Вони допоможуть вам підібрати оптимальну комплектацію, відповідну вашим потребам і бажанням.

Не втрачайте часу, скористайтеся унікальною можливістю випробувати Toyota Land Cruiser Prado на власному досвіді. Запишіться на тест-драйв вже зараз та відкрийте нові горизонти в своїх автомобільних подорожах!

Не пропустіть цю нагоду почути рев двигуна і відчути магію Toyota Land Cruiser Prado. Ми чекаємо на вас з нетерпінням!

Купити Toyota Land Cruiser Prado 150

В автосалоні офіційного дилера Тойота Центр Київ ""Автосаміт на Столичному" в наявності та доступні для замовлення автомобілі Тойота Ленд Крузер Прадо з 2,8-літровим дизельним двигуном (200 к.с./147 кВт і 500 Нм) у чотирьох комплектаціях - Comfort, Elegance, Prestige, Prestige+. LC Prado з бензиновим 4,0-літровим двигуном (282 к.с./207 кВт і 560 Нм) поки не доступний для замовлення.

  • Тест-драйв Тойота Прадо з дизельним двигуном
  • Спеціальні умови кредитування
  • Онлайн консультація
  • Оригінальні обвіси Modelista для створення індивідуального автомобіля
!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля