TOYOTA ПІДТРИМУЄ ГУМАНІТАРНІ ЗУСИЛЛЯ, ЩОБ ДОПОМОГТИ УКРАЇНІ В НАДЗВИЧАЙНІЙ СИТУАЦІЇ

Новини
Дата публікації: 9 березня 2022 р.
1920_corporate_logo

Як і всі в усьому світі, Toyota з великою турботою про безпеку українців спостерігає за подіями, що відбуваються в Україні, і сподівається на безпечне повернення до миру якомога швидше.

Toyota почала надавати гуманітарну допомогу тим, хто страждає. Це включає пряму допомогу українським працівникам Toyota та їхнім родинам, українським біженцям, а також корпоративні пожертви на суму приблизно до 2,5 мільйонів євро.

  1. Підтримка українських працівників та їхніх сімей

  • Понад 1700 українських співробітників працюють в європейських підприємствах Toyota, переважно в сусідніх з Україною країнах, таких як виробничі підприємства в Чехії (TMMCZ) та Польщі (TMMP). З перших днів конфлікту співробітники Toyota в TMMCZ і TMMP за підтримки компанії налаштували транспорт, притулок, доступ до медичних послуг, а також адміністративну підтримку сімей українських співробітників, змушених покинути Україну.
  • Фонд гуманітарної допомоги Toyota був створений для надання допомоги українським працівникам та їхнім родинам у переїзді, включаючи проживання та харчування. Співробітники Toyota по всій Європі можуть робити пожертви до цього фонду, які буде заповнено компанією.
  1. Підтримка постраждалого населення в Україні та країнах регіону

Пожертвування Червоному Хресту та УВКБ ООН, Агентству ООН у справах біженців

  • Toyota Motor Corporation (Японія) пожертвує 500 000 євро УВКБ ООН.
  • На додаток до Фонду гуманітарної допомоги Toyota, співробітників європейських організацій Toyota (національних дистриб’юторів, виробничих підприємств та інших допоміжних компаній) заохочується робити пожертвування через загальноєвропейську кампанію зі збору коштів Червоному Хресту або УВКБ ООН.
  • Для пожертвувань співробітників корпоративному фонду або Червоному Хресту та УВКБ ООН кожен євро, пожертвований в рамках кампанії, буде вчетверо збільшено за рахунок корпоративних пожертв у розмірі не більше двох мільйонів євро групою європейських організацій Toyota: Toyota Motor Europe, Toyota Financial Services, Toyota Insurance Management, Toyota Connected Europe та KINTO Europe.

Пожертвування в натуральній формі та безоплатна діяльність працівників

  • Співробітники Toyota також добровільно підтримують надання тимчасового житла в Польщі, Угорщині, Словаччині, Румунії та інших країнах, а також надають мовний переклад для біженців.
  • Щоб уможливити вищезазначене, Toyota Motor Europe (TME) надає до 40 оплачуваних годин кожному учаснику для участі в цих заходах через свою програму безоплатного волонтерства.
  • Кілька співробітників Toyota в Європі також працюють повний робочий день, щоб допомогти організувати схему поєднання біженців з приймаючими та з логістики.

Дякуємо Toyota за підтримку!

Дякуємо нашим захисникам!

Слава Україні!

!
До порівняння можна додати лише 3 автомобіля